Büyük Cami ışıl ışıl oldu

Büyük Cami ışıl ışıl oldu Büyük Cami ışıl ışıl oldu
A- A+
Reklam

Yıldırım Bayezid Cami geceleri artık daha güzel

Bolu Belediyesi tarafından Yıldırım Bayezid Cami’de dış cephe aydınlatma çalışması yapıldı. Akşamları ışıl ışıl olan camii, güzelliğine güzellik kattı.

Bolu Belediyesi, Yıldırım Bayezit tarafından 1382 yılında yaptırılan Büyük Camii Mahallesi’ndeki Yıldırım Bayezit Cami’de dış cephe aydınlatma çalışması başlattı.

Bolu’nun tarihi mirası olan ve halk arasında Büyük Camii olarak da bilinen caminin dış cephesi, belediye ekiplerince aydınlatıldı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla geceleri ışıl ışıl, göz kamaştıran bir güzelliğe bürünen, vatandaşların da büyük beğenisini alan camiinin son hali drone ile görüntülendi.

Büyük Cami'nin ışıklandırmasını baştan aşağıya yenilediklerini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yapılan çalışmayla ilgili; “Bolu’muzun tarihi simgelerinden birisi olan Yıldırım Bayezid Cami’nin ışıklandırmasını baştan aşağı yeniledik. Tarihi mirasımız artık ışıl ışıl haliyle geceleri de görkemli ve görülmeye değer” dedi.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler